A nők többsége komoly kapcsolatot szeretne kialakítani a társkereső oldalakon, azonban a tapasztalatok alapján a férfiak néha más jellegű párkapcsolatra vágynak. Ez így volt régen és a jövőben is így lesz várhatóan, azonban, ha figyelünk az árulkodó jelekre könnyen megállapíthatjuk, hogy a kiszemelt férfinek milyen szándékai lehetnek. A következőkben megmutatjuk azokat a praktikákat, melyeket érdemes fejben tartanod az online, majd a való életbeli ismerkedés során, ha egy boldog és tartós kapcsolatra keresel párt magad mellé.

Először is fontos tudni, hogy nem mindegyik társkereső oldal egyforma. A jó hír, hogy szerencsére vannak olyan társkereső oldalak, ahol a komoly kapcsolatok kialakulását helyezik előtérbe, megtámogatva bizonyos partner szűrési mechanizmusokkal.

Indításnak ez jó lesz!

Regisztráljunk fel egy ilyen oldalra, töltsük ki az adatlapunkat és tegyünk fel néhány fotót magunkról, majd kezdjünk el várnia a beérkező üzenetekre. Természetesen, ha valaki nagyon megtetszett, mi is írhatunk neki egy kedves levelet vagy csak kattintsunk a kedvencek gombra és jelezzünk ezzel a számára.

Ha valaki ránk ír, még mielőtt válaszolnánk neki, alapszabályként elmondhatjuk, hogy nézzük meg a feltöltött fotóit és a bemutatkozását. Ha a pasi egy drága autó előtt pózol, vagy félmeztelen konditeremben készül képekkel próbál téged megnyerni, erősen javasoljuk, hogy gondolkozz el azon, hogy vajon milyen kapcsolatot is szeretne kialakítani a társkereső oldalon. A bemutatkozóval kapcsolatban nem is a szöveg a fontos, inkább az, hogy képes-e magát 5-6 mondatban jellemezni, lehetőleg helyesírási hibák nélkül. Figyelj arra milyen választékosan ír és hogy próbál-e valamilyen kreativitást vagy vicces fordulatot belevinni saját maga reklámozásába. Ugyanis a bemutatkozás pontosan erről szól… Akik nem töltik ki az adatlapjukat, azok valószínűleg nem gondolják olyan komolyan a társkeresést mint Te. Ha ezzel megvagy és megfelelőnek találtad a jelöltet, nézzük meg, hogy mit írt az üzenetben.

Vannak olyan férfiak, akik azonnal leírják, hogy alkalmi kapcsolatot keresnek. Habár elsőre lehet nem tűnnek szimpatikusnak, de velük jól jársz, mivel gyorsan eltudod dönteni, hogy igen vagy nem. Gondolj bele, az sokkal rosszabb, ha valakivel hetekig levelezel és csak utána derül ki, hogy pontosan milyen szándéka is van veled. Természetesen léteznek olyan férfiak is, akik valóban komoly kapcsolatot keresnek, őket onnan fogod megismerni, hogy a szexualitás témakörére nem fognak rákérdezni a levelezések során, sőt miután kiléptek a társkereső oldalak légköréből, az első találkozás alkalmával sem fognak érdeklődni ezzel kapcsolatban. Ez így helyes egy úriembertől!

Az első találkozás legyen mindig egy olyan helyen, ahol mások is vannak a környéketeken, amire tipikusan a kávézók esetleg a cukrászdák lehetnek a legalkalmasabbak.

A beszélgetés során szintén sok minden kiderül a másikról, ami hozzásegíthet a döntésünkhöz.

Hogy érdemes-es csókolózni az első találkozás végén?

Ez mindig helyzet függő, de nagy általánosságban azt javasoljuk, hogy javasolt ezzel egy kicsit várni.

Ha a csók hiányában a férfi nem keres és nem akar tőled többet, akkor nagyon úgy tűnik, hogy nehéz prédának talált és nem szeretne küzdeni érted. Ez szintén egy jel, hogy valószínűleg csak alkalmi kapcsolatot kereshetett a társkereső oldalon.

Szerző: Balázs

Címkék:

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account