Felejtsd el a kifogásokat!

Nem számít, hogy eddig miért nem sikerült, miért nem tudtad megcsinálni. Próbáld meg újra! Sőt, ne csak próbáld, hanem csináld is meg.

Ne törődj az online társkeresés nehézségeivel!

Egész életünk során számtalan akadályt kell legyőznünk. Attól, hogy valami nehéz, még abszolút megvalósítható. Igenis meg lehet találni a tűt a szénakazalban! De ha sosem fogsz hozzá, úgy valóban nem fog menni. Ezért aztán a helyes hozzáállás az, hogy “belevágok, annak ellenére, hogy más mivel/ hogyan próbál lebeszélni, annak ellenére, hogy esetleg a múltban már volt negatív tapasztalatom”.

Határozd meg a saját szerepedet a társkeresésben!

Férfiként hibás elképzelés, hogy passzív szemlélőként egy foghíjas adatlappal és esetleg fotó nélkül sikert fogsz tudni elérni. Adj bele mindent.

Nőként is lehetsz aktív és kezdeményező.

Írtál már önéletajzot? Akkor ne aggódj!

Zachary Alti pszichoterapeuta a Women’s Health magazinnak mesélte el, hogy a profil a randioldalon nagyjából olyan, mint egy önéletrajz és egy motivációs levél keveréke, csak nem a leendő főnöködnek szól, hanem a jövőbeli párodnak. Természetes, hogy nem mindenkit vonzol majd vele, de ez nem is baj, hiszen te is csak azoknak akarod felkelteni a figyelmét, akik passzolnak hozzád.

Ne játszmázz! Maradj hű önmagadhoz!

Több randiguru tollából olvasni olyan tippeket, amik konkrét “becsajozási” lehetőséget ígérnek sablonlevelek, jól bevált fordított pszichológiai trükkök segítségével. Ha erre vágysz…ámításra és gyors kalandokra, akkor nem itt van a helyed. Mi hiszünk abban, hogy a pártalálás még online is lehet korrekt, emberi és őszinte.

Válassz egy előfizetést és kezdd el a kommunikációt még ma!

Vega Randi előfizetési csomagok

©2020 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account