Talán nem is vagy tudatában, hogy nincs elég önbizalmad az ismerkedéshez, vagy nem bízol magadban annyira, hogy társa lehetsz valakinek, hogy létezik az, akinek Te leszel a tökéletes pár. A mélyben meghúzódó önbizalomhiány is lehet oka annak, ha nem vagy sikeres a kapcsolatteremtésben, vagy egyszerűen nem „hívod be” az életedbe a megfelelő társat.

Kifogásokat keresel, hogy miért nincs időd ismerkedni, vagy, hogy nincs megfelelő hely hozzá? Az életkörülményeket, netán azt hozod fel okként, hogy életmódod miatt kisebbséghez tartozol?

Több ezer vegetáriánus és vegán között, hisszük, hogy Neked is ott van a párod! Sőt akár egy vegyes étrendű ember is lehet az, ha nem zárkózol el előle.

Szeretnénk felvértezni néhány jó tanáccsal, ha még nem vagy a világ hódítója!

 

Milyen jelekből ismerheted fel, hogy szükséged van egy kis önbizalomra?

  • Túlzottan kritikus vagy másokkal és magaddal is. Sokszor szapulod magadat, ha valami nem úgy jött össze, ahogy szeretnéd, vagy elkeseredsz a tükör nyújtotta látványon.
  • Folyton összehasonlítod a külsődet, kvalitásaidat másokéval. Pl. arra gondolsz, hogy a másik mennyivel csinosabb, szebb, izmosabb, jobb a kiállása, okosabb, sikeresebb a nőknél/férfiaknál, jobban keres…stb
  • Nehezen ismerkedsz, nehézkesen teremtesz kapcsolatot.
  • Szürke kisegérként viselkedsz, öltözöl, beszélsz. Próbálsz „elbújni” a figyelem elől.
  • Nem hiszel abban, hogy valaki éppen téged akar barátnak, társnak.

 

Úgy gondolod, hogy elég az önbizalmad?

Akkor jöhet egy gyors feladat: Mérd az időt és 1 perc alatt írj magadról 20 pozitív állítást. Ebből 10 legyen ami külsődre, megjelenésedre vonatkozik, 10 pedig belső értékeidre, erősségeidre fókuszáljon!

Sikerült? Akkor gratulálunk, talán tényleg elég az önbizalmad!

Ha mégsem…

Milyen önbizalom növelő tippeket érdemes kipróbálnod?

 

Kiderül VIP tagjaink számára elérhető 7 részes mini “pártaláló tanfolyamunk” 2.részéből.

Címkék:

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account