A Vega Randi programjait azért szervezzük, hogy az adatlapok és profil képek mögé tekintve, benyomást szerezhessetek egymásról élőben, és ráadásul még szuper időtöltésben is legyen részetek!

Bővebben…

Esemény ötleteinkre itt tudsz szavazni!

Események betöltése

Közelgő Események

Események Search and Views Navigation

Események keresése

Események Search

2018. augusztus

Szabadtéri Rapid Randi – 2018. augusztus 25. – szombat

augusztus 25.. | 15:30 - 19:00
Margit-sziget, Margit-sziget
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép
4000Ft 24 hely van még

  Ismerkedjetek egymással "villám randi" keretében a Margit-szigeten. Terüljetek el egy pokrócon és ismerjétek meg egymást közelebbről. Fejenként 8-8 perc beszélgetést szervezünk, ami alatt kiderülhet, hogy szeretnétek-e még találkozni egymással. Ahol mindkét fél igent (+ jelet) kap a jelölő lapon, ott kiértesítjük a feleket. Természetesen azt is eláruljuk, hogy hány ember szeretett volna ismerkedni Veled. Külön jelezheted ha valakivel csak barátkoznál a továbbiakban. Jelentkezés 20-50 éves korig 2 korcsoport szerint. Az esemény megtartásának feltétele, hogy minimum 5-5 fő vegyen részt.…

Tudj meg többet »
+ Események exportálása

FONTOS!
Amennyiben a programokra jelentkezők száma nem éri el a jelzett minimumot, vagy egy adott program női-férfi aránya nem ideális, úgy az esemény elmarad, amiről értesítést küldünk mindenkinek.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

©2018 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account