Az a gondolat, hogy valakit online teljes mértékben meg tudsz ismerni, csak egy illúzió.

Nagyon fontos az élő, személyes kapcsolat! Ezért is készülünk Nektek a Vega Randin olyan eseményekkel, ahol személyesen is benyomást tudtok szerezni egymásról úgy, hogy közben szuper időtöltést is kínálunk.

Elsőre talán legyintesz, hogy „igen-igen” Te is tudod, hogy nem online kell élni az életet. De teszteld le magadat!

Hány állítás igaz Rád?

 

 • több online társkereső oldalon regisztráltam magamat
 • van, hogy egy egész napig csak sorozatokat nézek egyedül
 • előfordul, hogy még délután is pizsamában vagyok otthon
 • home-office-ból, azaz otthonról dolgozom
 • sokat szoktam chatelni, e-mailezni a barátaimmal, ismerőseimmel
 • számos fórumra írogatok szabadidőmben
 • sokat vagyok online, szeretem nézegetni a közösségi média felületeket
 • szeretek otthon begubózni egy jó könyvvel
 • ha lehet, mellőzöm a zsúfolt helyeket
 • nem vagyok az a tipikus felfedező, kezdeményező alkat
 • kifejezetten emberfóbiám van
 • inkább nem mozdulok ki otthonról, ha rossz az idő

 

Ha több, mint három kérdésre igennel feleltél, akkor nagyobb eséllyel inkább online fogsz társasági életet élni. Ha több, mint 5 kérdésnél magadra ismertél, akkor nagyon valószínű, hogy tudatosan vagy tudatalatt, de háttérbe szorul Nálad az élő ismerkedés, a személyes kapcsolatok fenntartása.

Ha ezen most felháborodtál, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy esetleg igazunk van. 🙂

Cáfolj ránk, feszegesd a határaidat és bújj ki az otthonod megszokott és biztonságos közegéből!

 

Ne csak online ismerkedj!

 

Ha az oldalon a tagok között nézelődve megtetszik valaki és néhány levélváltás után is szimpatikus, megteheted, hogy először nem kétszemélyes randevúra hívod el, hanem egy kötetlenebb találkozóra, pl egy gasztro randira, amit minden hónapban szervezünk. Itt kisebb csoportban találkozhattok, a legszuperebb vegán séfektől tanulhattok és a kulináris élvezetek mellett beszélgethettek is egymással. Jó ízűen elfogyaszthatjátok, amit magatoknak főzetetek és az élményen túl még vegán gasztro- tudással is felvértezhetitek magatokat.

Egy rapid randi célzottabb ismerkedésre adhat lehetőséget. Mindenkivel beszélgethetsz 7-7 percet kettesben. Ha valaki nagyon megtetszett és kölcsönös a szimpátia, akkor akár még a rapid randi után kettesben is folytathatjátok valahol az estét.

A második randi már könnyebb lesz, ha előtte társaságban találkoztatok személyesen!

Légy bátor és hívd el!

Na és hogy hova…? Adunk pár tippet…

Először is, ha még nem tértetek ki arra, hogy milyen helyekre szerettek járni, érdemes az „elhívás” előtt feltérképezni a helyzetet.

Ezt a lányok is kezdeményezhetik ezzel megsegítve az élő találkozást.

Moziba tényleg ne?

Miért is ne? Nem kizárt, csak érdemes előtt találkozni 2 órával, hogy legyen idő beszélgetni. A jegyeket pedig ne vegyétek meg előre. Ha a beszélgetés alatt szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor megnézhettek egy olyan filmet, ami mindkettőtöket érdekel. Utána még könnyebb lesz a kommunikáció, hiszen azt is meg lehet vitatni, hogy milyennek találtátok az egyes jeleneteket, kiből mit váltott ki a film. Akár még jobban is elsülhet egy ilyen randi, mint egy szokványos „üljünk be valahova” program.

Jó időben séta a szabadban, egy parkban, szigeten, hegyen…

Ennek megvan az az előnye, hogy nem kell folyamatosan egymást nézni, és még ha nem is szóltok a másikhoz, akkor is adott egy folyamatos cselekvés, az, hogy egymás mellett sétáltok. Aki nehezebben oldódik fel, annak mindenképpen jobb program lehet, mint farkasszemet nézni egy asztal két oldalán.

 1. Sétához választhattok olyan helyszínt, ahol egy idő után ihattok valami frissítőt. Ilyen például jó időben a Bálna Terasz. Budapest egyik legszebb helyének tartják és valóban gyönyörködtető élményt nyújthat a Duna, és a Budai oldal panorámája egy finom hűsítő itallal és kellemes társasággal.
 2. Tradicionális randi helyszín a Budai Vár is. Ezt inkább turista időszakon kívül érdemes választani.
 3. Választhattok helyszínnek egy nagyon szép botanikus kertet. Több is van a városban, pl az ELTE-nek, vagy a Villányi úton a Budai Arborétumban is andaloghattok. Országszerte számos arborétum közül válogathattok, érdemes ráguglizni.
 4. Nyári programnak választhattok egy Kopaszi-gátas sétát. A Lágymányosi híd lábánál elterülő tízhektáros nyugtató zöldövezet jó terepet biztosít egy kellemes első csevejhez. Vigyetek ülőalkamatosságnak pokrócot is és esetleg valami harapnivalót.

Bowlingozás, biliárd, minigolf

Picit költségesebb randi tippek, de ha ez nem okoz gondot, akkor egy kis beszélgetés után bűvölhetitek a különféle méretű golyókat. A bakizásokból fakadó szituációk garantálhatják a közös nevetést, ami remekül oldja a hangulatot.

 

További tippeket VIP előfizetéssel, a VIP- Pártaláló tanfolyamban olvashattok a Blogunkban.

Szerző: Kriszta

Címkék:

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

©2018 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ - Minden jog fenntartva.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account