Magyarországon és a világban is egyre több ember táplálkozik “mentesen” – sokan valamilyen fajta ételintolerancia miatt, de egyre többen vannak azok is, akik csupán egészségtudatos életmódjuk következményeként.

Szeretnénk bemutatni Nektek együttműködő partenereinket, a Csak a Mentes csapatot!

Kik ők?

A 2017-ben alakult a Csak a Mentes csapata. Mindenki olyan szférában dolgozik, ahol nap mint nap mentes termékekkel vagy témával foglalkozik. Vannak közöttünk cukrászok, szakácsok, kereskedők, gasztrobloggerek, életmód és táplálkozási tanácsadók, szakácskönyv írók és cukrászda tulajdonos.

A Csak a Mentes csapata szeretné megismertetni a nagyközönséggel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák. Rohanó világunkban sokszor gondot jelent, hogy miként és honnan szerezzük be a számunkra szükséges mentes termékeket. Erre nyújt megoldást a Csak a Mentes csapata. Szigorúan ellenőrzött partnerekkel dolgozunk, ami a garancia a minőségre és a megbizhatóságra és természetesen a mentességre.

Nálunk meg fogsz találni mindent , ami glutén,- laktóz,- tej,- tojás,-cukormentes, paleo és vegán és természetesen mindenmentes!

 

Kukkantsatok bele a Csak a Mentes online magazinba: http://csakamentes.hu/magazin/

A nagy sikerű karácsonyi vásár után, hamarosan jön az új Csak a Mentes élő esemény!

Címkék:

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account