Ahogy látom vagy 2000 bemutatkozó figyelmes elolvasása után, legtöbben ott hibázzák el, hogy nem döntik el, mire vágynak, mit is akarnak igazából?

Egy bikát (pasi=kaland), aki begerjed, és odaáll, ahova köll?

Vagy egy egzisztenciális wellness szolgáltatást?

Egy tök jó fejet – mint én is, 8)) -, akinek van szíve és humora? (A  humorra, nevetésre annyira sokan vágynak!)

Vagy a szabadidő kellemes lepergetésére egy comme-il- faut franciául is tudó sofőrt?

Nem bírnak lemondani egyikről sem, és senki sem elég jó így nekik. Ez így olyan, mintha egy bizonyos kocsit keresnének, ami egyszerre tudja, amit egy F-1- es Ferrari, egy Land Rover dzsip, egy Caterpillar árokásó, meg a 86-os Volvó csuklósbusz.

TISZTELET annak a kivételes 14-16 nőnek a 39998-ból, aki leült, és barokkos igénylistája közzététele előtt tisztázta ezeket magában. No, én egy ilyet akartam magamnak. Tudom, komoly türelem kell hozzá, kész aranymosás, az biztos.

Jelige: valóságérzék és önismeret.

Fogjál gyanút, ha az igénylistád hétszer hosszabb a bemutatkozásodnál.


KIT KERESEK??

Pl: Olyan lányt/nőt keresek, aki csak szórakozni akar velem eljárni, de csakis komoly kapcsolat jöhet ám szóba, és nem akar összeköltözni velem, esetleg mással sem. Aki azt szeretné, hogy sziporkázzanak a poénjaim, legyen biztos egzisztenciám, kultúrám, aurám, célrendszerem, sármom.
Táncoljak rengeteget, kóstolgassak olykor olaszfranciaspanyol borokat. Viselkedjek férfiként, hogy ő csupppa nagybetűs NŐ lehessen, mert én nélkülem csak kongó ürességet élne át.
A kalandorok és a hejesírással balylódók nem is írhatnak neki.
Meg a képemen nem akarja látni a Volvó terepjárómat (a közelemben), de azért jól jön az, amikor vitorláznisíelnigolfoznimerülni megyünk Mallorcára, Garda tóra, vagy ahová csak menendők volnánk.
Fontos neki, hogy ne legyen a mamám, de cserébe én sem az ő apukája. .

És most jön, Hölgyeim és Urrrraim!, (erősödő dobpergés!!!) a legnehezebb mutatván.!

Az a bizonyos dolog, amit a találkozás első szemvillanása, és öntudatlan szagminta-analízise ÖRÖKRE eldönt (mint az állatoknál).

Igen az! A kémia! Sőt, biokémia! Pszicho-elektro- arche-neuro- pneu-eroto- bio-kémia. Ez aztán különlegesen megfejthetetlen, titkos tudomány.

Nekem az kellett, emellett, aki a levelemre nem válaszolt, mert azért legfőbb a biztonság.

Szerző: Randiguru

Címkék:

©2019 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ -társkeresés vegánoknak, vegetáriánusoknak és érdeklődőknek - Minden jog fenntartva.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account