A www.vegarandi.hu címen elérhető szolgáltatásokra (pl. regisztráció, hírlevél, kérdőív) való jelentkezés során, adatokat kérünk be a szolgáltatást igénybe vevőktől.

A Vega Randi a regisztrációs eljárás során, az adatmezők kitöltésén kívül egyéb adatokat semmilyen módon nem gyűjt, és nem szerez meg. A regisztráló adatainak kezeléséhez regisztrációjával adja meg hozzájárulását.

Az adatkezelés során, a megadott személyes adatokat kizárólagosan a választott szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel, azokat nem egyesítjük más forrásból származó adatbázisokkal.

A regisztrációs eljárás során beszerzett adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át. Kivételt képeznek ez alól eseményeink, ahol a felhasználó neve és elérhetősége átadásra kerül az esemény szervezőjének.

Adatkezelés nyilvántartási számaink: NAIH-137485/2018, NAIH-137484/2018,  NAIH-137483/2018,  NAIH-137482/2018,

A www.vegarandi.hu oldalon található fizetőkaput a Barion Payment Zrt. szolgáltatja.  A Vega Randi oldalon történő bankkártyás fizetés során a bankkártya adatokat nem a Vega Randi kezelője és tulajdonosa kapja meg, hanem a Barion Payment Zrt.

Azzal, hogy a Barion Payment Zrt. részére bármely személyes adatodat  átadod, hozzájárulsz ahhoz, hogy az elküldött adatodat a Barion Payment Zrt. a nyilvános Adatvédelmi szabályzatában meghatározottak szerint kezelje. Barion Payment Zrt. az Interneten keresztül és más elektronikus formában hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

MNB Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | MNB E-pénz kibocsátó intézmény azonosító: 25353192
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-73794/2014

Személyes adatok nyilvántartása, kezelése
A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény előírásai alapján történik.

Kapcsolat

Ha kérdésed lenne az oldalunkkal kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Folyamatban...

©2018 Vega Randi - PÁRTALÁLÓ TÁRSKERESŐ - Minden jog fenntartva.

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Lépj be!

vagy    

Elfelejtetted a részleteket?

Create Account